Infra szauna Lakefield Pro 120x120

2 669,00 EUR
Adóval együtt

Infra kabin LAKEFIELD PRO 120x120

Jellemzők: orKözépfa HiFi Bluetooth, FM, MP3, USB 50cm x 50cm LED színes fényterápia Ionátor aromaterápiával Az emitterek intenzitása 4 DUO sugárzó (teljes spektrum (piros) és magnézium) akár 70 ° C red2 piros Teljes spektrumú sugárzók 2 Szénfelületi kibocsátók 1 Szénfelületi kibocsátók a padlón A világítással való kapcsolat ÚJ: A LAKEFIELD PRO 120 cm x 120 cm x 190cm cédrusfa DUO spotlámpákkal és hatalmas 50 cm x 50 cm-es LED-es színes fényterápiával!

Mennyiség

 

Adatvédelmi nyilatkozat http://andanor.eu/hu/content/2-legal-notice

 

 

visszárú http://andanor.eu/hu/content/5-secure-payment

Az infra kabinnal, a Lakefield PRO-val, a saját négy falunkban kapunk egy modellt a Dewello PROFESSIONAL termékcsaládjáról. Használja ki a lehetőséget, hogy válasszon a piros teljes spektrumú radiátor kellemes mélyhője vagy a magnézium-oxid rúd radiátor (az intenzitás állítható) között. Az infravörös hő azonnal észrevehető, amikor a piros teljes spektrumú sugárzókat használják, és az alkalmazás azonnal bekapcsolódhat a fűtési idő nélkül. Ez nem csak energiatakarékosságot takarít meg, hanem több időt is biztosít az alkalmazáshoz és a kikapcsolódáshoz. Emellett a kibocsátók is deaktiválhatók, és így azok számára is alkalmasak, akik nem tolerálják a hőt a helyeken.

 

Mi teszi különleges infra kabinjainkat?

Sok más gyártótól származó hőfülkében kevesebb radiátor van telepítve. Itt is hiányzik a talajban lévő szén-felszíni reflektorfény. Gyakran itt energiát takarít meg. Ezek a modellek azonban sokkal hosszabb fűtési idővel rendelkeznek a radiátor teljesítményének hiánya miatt. A gyártó Dewello nem takarít meg a gyártási költségeket, és az infravörös kabinokat sok spotlámpával gyártja, és szinte az összes infravörös kabinban telepítik a földi radiátorokat! A fényszórók nagy száma miatt az infravörös sugarak egyenletesebbek és intenzívebbek, és a kabin fűtési ideje rendkívül rövid. Pontosan hasonlítsa össze, mielőtt az infravörös kabinról dönt. Végül is hosszú ideig szeretné élvezni a terméket, és sok éven át használja! Ha kérdése van a spotlámpák hatásairól és különbségeiről, szívesen adunk tanácsot.


A berendezés összefoglalása:

 • kettős vezérlőegység (automatikus hőmérséklet-szabályozás, időzítő funkció) • HiFi, Bluetooth, FM, MP3, USB • 50 cm x 50 cm-es LED-es színes fényterápia • belső és külső világítás • Ionizáló ózon fertőtlenítő és aromaterápiával • Kiváló minőségű és extra nagy DUO spotlámpák (4 spotlámpa) intenzitás-állítással o Piros teljes spektrumú sugárzó o Magnézium-oxid emitter • Kiváló minőségű piros teljes spektrumú reflektorok az oldalsó területen (2 spotlámpa) • Kiváló minőségű szén felületi radiátorok a borjúterületen (2 spotlámpa) • Kiváló minőségű szén felületi reflektorfény a padlón (1 reflektorfény) • A levegő szelepe friss levegő ellátásra • Kiváló minőségű kanadai cédrusból készült (szilárd szerkezet) Anyag és építés: A kabin teljesen magas minőségű cédrusfából készült. A szilárd konstrukció hosszú élettartamot ígér, és ennek a kabinnak a felépítése rövid idő alatt elvégezhető. Az egyenletes hőmérsékleten történő lassú szárítással biztosítjuk a fa kiváló minőségét. A cédrus nagyon jó szigetelést biztosít, így a hő optimálisan tartható a kabinban (energiamegtakarítás). Támogatja a sima és enyhe melegérzetet. A külső fát is többször alapozták vagy festették, és így nagyon ellenáll a nedvességnek, torzításnak és repedéseknek, ahol a fa belsejében nem kezelt. Ez lehetővé teszi, hogy a fa belélegezzen, vagy használat után jobban megszáradjon. A szaunapálya alatt és után is használhatja a fedél légszelepét. Ezért hosszú élettartamú szauna és optimális penészgátlás van. A cédrusfa összehasonlíthatatlan illata is nagyon népszerű a sok ember számára, és ezáltal a pihentető illatérzés ösztönzi. Az üvegajtó biztonsági üvegből készül, és a zsanérok rozsdamentes acélból készülnek! Mivel az ajtó fogantyúja fából készült, magas hőmérsékleten felmelegszik a belső térben, ami nem olyan erős, hogy maga éget. A fülke készen áll a csatlakoztatásra, és csak a falakat és a dugókat kell csatlakoztatnia (kattintson a rendszerre). A spotlámpák és a vezérlőegység már a falakba van szerelve.


Spotlight és hőmérséklet:

 Az egyenletesen elhelyezett DUO spotlámpáknak köszönhetően az infravörös kabin néhány perc alatt felmelegszik a beállított hőmérsékletre. A vörös teljes spektrumú radiátorok mélyebb hatást fejtenek ki, mint a szén felületi radiátorok vagy kerámia radiátorok. Az egészséges A, B és C sugarak sugárzó hője mélyen behatol a testbe. Lehetősége van 30 ° C és 70 ° C közötti hőmérséklet-tartomány kiválasztására. Így igazi izzadságot kap a modellen. Továbbá a piros teljes spektrumú sugárzó és a magnézium-kibocsátó között váltakozhat a DUO spotlámpákkal, amelyek a hátsó területre vannak felszerelve. Így az infravörös hő különböző hatásait vagy sugártartományait használhatja. Ezenkívül a vezérlőegységen lévő spotlámpák teljesítménye beállítható, így minden szauna nap egyéni élmény. Számos más modellhez képest itt is telepítettünk egy földi radiátort. Ez alulról is sugárzik, így a kabin alsó részén (lábtér) is melegnek érzi magát. Mivel a lábát közvetlenül a reflektorfénybe helyezte, itt egyenletesen felmelegedő szén felületi reflektorfény került beépítésre. A piros teljes spektrumú radiátorok egyedileg be- és kikapcsolhatók. Ezért a kabin olyan emberek számára is alkalmas, akik nem tolerálják bizonyos területeken a hőt.


Vezérlőegység és hi-fi rendszer:

 A beépített kettős vezérlőegységgel (belső és külső üzemmód) központilag beállíthatja a világítást, a hi-fi rendszert, a hőmérsékletet és az időzítőt. Sok más eszközhöz képest lehetőség van az MP3 fájlok közvetlen lejátszására USB-meghajtón keresztül. Természetesen az AUX-on keresztül is hallgathatja rádióállomását, vagy csatlakoztathat egy eszközt a vezérlőegységhez. Az infravörös kabin tetejére szerelt közvetett hangszóró tiszta, erős hangot biztosít. A közvetett hangszóró rezonátorként használja a fa rezgését, és az az előnye, hogy láthatatlan, és alulról nincsenek beépített hangsugárzók. Ez lehetővé tette, hogy megakadályozzák az ilyen nagy színvilágterápiát.  

Világos és színes fényterápia:

 Lehetőség van a külső és belső világítás és a LED színes fényterápia külön-külön történő átkapcsolására. Kiválaszthatja kedvenc színeit, vagy automatikusan megváltoztathatja a színeket. Így bekapcsolhatja az optimális fényeket. A színes fényterápia színei behatolnak a bőrbe a bőrön és a szemén keresztül, és pozitív hatással vannak a hangulatra. Bebizonyosodott, hogy a színes fényterápia növeli a jólétet, ezért ne hagyja ki ezt a funkciót.  

Csomagolás:

 Az infravörös kabint 3 csomagban szállítjuk. A szállítási módtól függően ezeket egyedileg vagy raklapon szállítjuk. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a járművel történő szállításhoz szükséges út (esetleg 7,5 tonnánál nagyobb) átjárhatónak kell lennie, mert a pezsgőfürdőt teherautóval szállítják. Szállítás ingyenes curbside ". •

Méretek: 120cm x 120cm x 190cm (1- 2 fő) • Csatlakozás: 220-240V-os aljzat • A spotlámpák teljes teljesítménye: 2070 watt • 4 kiváló minőségű DUO kibocsátó (teljes spektrum (piros) és magnézium) (mindegyik 300 watt) • 2 kiváló minőségű teljes spektrumú sugárzó (piros) (oldalterület) (mindegyik 300 watt) • 2 kiváló minőségű szénfelületű radiátor (borjúterület) (mindegyik 90 watt) • 1 kiváló minőségű szénfelületű spotlámpa (90 watt)

Visszatér:
 Kérésre kiszámítjuk Europai és Svájc árait.

400107