copy of Whirlpool Mikonosz

2 095,00 EUR
Adóval együtt

Jellemzők: ✔Szanitikus akril ✔SPÜLFUNKTION eatingFűtés ✔Hirlpool irSzabadtéri ✔ Biztonsági üveg EDLED színfény ✔Touch vezérlőegység zonOzon
A Mikonosz pezsgőfürdő számos kiterjedt funkcióval rendelkezik, és 2 fő egyidejű használatára alkalmas.

Mennyiség

 

Adatvédelmi nyilatkozat http://andanor.eu/hu/content/2-legal-notice

 

 

visszárú http://andanor.eu/hu/content/5-secure-payment

A medence teljesen felszerelt (rádió, fűtés, levegő és víz rendszer, LED-ek színes fényterápiával, tömlőtisztítás, ózon fertőtlenítés u.v.m.).
Ennek a modellnek az igazán különleges jellemzője az akril beépített vízesés. A pezsgőpumpa bekapcsolásával a víz egy része automatikusan bekerül a vízesésbe.
A színes fényterápiával ellátott LED-ek elosztva vannak a vízesésben, és ezzel egyidejűleg víz alatti világítás.
A szerelvények kiváló minőségű krómozott sárgarézből készülnek, és így nagyon hosszú élettartamot biztosítanak.
Az első sín és a nagy biztonsági üveg modern és időtlen megjelenést biztosít a fürdőnek.
A pezsgőfürdőben 10 airpool-fúvóka és 4 nagy fúvóka van a páratlan élményért.
A levegőztetőket és a normál pezsgőfürdőt egymástól függetlenül kapcsolhatja át, így a legmegfelelőbb és kellemesebb funkciókat használja.
A nagy fúvókák is nyomás alatt állíthatók, és a vezérlőegységen keresztül be- és kikapcsolnak.
A számítógépes vezérlőpult az egyik legkorszerűbb, és világít.
A színes fényterápia előnyei:
A színes fényterápia jó közérzetet kínál és különleges hangulatot teremt. Most már bebizonyosodott, hogy a színek befolyásolhatják a fizikai szintet. A múltban ez a megközelítés meglehetősen nevetséges. Eközben nehéz tények vannak jelen, így a színvilágterápia ma már az orvostudományban alakult ki. A különböző színek különböző hatást gyakorolnak a testre, ezért sokféle betegségben használatosak. Ehhez a termékhez telepítettük a színes fényterápiát.
 
Whirlpool kádak előnyei:
• szaniterakril:
A pezsgőfürdők kiváló minőségű szaniter akrilból (nagy sűrűségű) készülnek, és üvegszálas szőnyegekkel vannak megerősítve. Különösen erős (3,8 mm!) Egészségügyi akrilot választottunk, mivel az akril szilárdsága kritikus a kád felületének stabilitása és tartóssága szempontjából. Ezen túlmenően az erősebb akrilrétegek előnye a jobb szigetelésnek. Ezt az anyagot használjuk minden pezsgőfürdőnkben, és könnyű kezelhetőségének köszönhetően (sima felület) a kádak is könnyen tisztíthatók.
• Építési:
Az akril-kád acél tartószerkezetre van állítva, és magassága állítható. Ezek lehetővé teszik az egyenlőtlenségek kompenzálását az optimális pozícionáláshoz, és ezáltal stabil helyzetet biztosítanak.
• Alkatrészek:
Nem telepítünk NO-NAME szivattyúkat a pezsgőfürdőinkbe, amelyek rövid idő múlva problémákat okozhatnak. A LX márkájú beépített Premium Whirlpool szivattyúk a támasztókeretre szétkapcsolva vannak. Mivel ezekben a szivattyúkban kefe nélküli motorok vannak, ezek elméletileg végtelen élettartamúak és nagy szivattyúteljesítményük van. A keverőcsapok krómozott sárgaréz fogóval rendelkeznek, és nem rendelkeznek műanyag fogóval a hosszú élettartam biztosítása érdekében. Lehetőség van a fürdő minden részének cseréjére is.
• Tömlő rendszer öblítési funkciója:
Könnyen tisztíthatja a tömlőrendszert a csapról forró vízzel. A szokásos pezsgőfürdőkben történő használat után a csövek mély területein a szappanok és a habmaradék maradnak. Ezeket a maradékokat minden egyes fürdő előtt vagy után öblíthetjük ki a modelljeinkről, ezzel megakadályozva, hogy a medence baktériumcsapdává váljon. Továbbá a szivattyú kissé magasabbra van állítva, hogy a szivattyúban és a tömlőkben lévő maradék víz minimális legyen. Ezt a funkciót minden beltéri jacuzzi kádunkban telepítettük, hiszen a fürdőszoba higiénia, véleményünk szerint, jelentős tényező.
• Telepítés:
A pezsgőfürdőinket teljesen előre összeszereltük. Mivel a csavarok kiszabadulhatnak az áru szállítása során, a szelepek és a szivattyúk csavarkötéseit ellenőrizni kell, vagy meg kell húzni. A párnákat és a kézi zuhanyzót is fel kell szerelni, mivel ezek gyárilag egy kiegészítő dobozban találhatók. A páncélozott tömlők (1/2 "hideg / meleg víz") és egy funkcionális teszt csatlakoztatása után a telepítés már befejeződött.
Nem szükséges egy bonyolult tápcsatlakozás létrehozása, mivel a csatlakozást hagyományos Schuko dugóval (220-230V) végzik. Ez RCD kapcsolóval van ellátva, és így további védelmet biztosít. A mellékelt hulladékkészletet és a gyárilag szállított leeresztő tömlőt (Ø40mm) könnyen csatlakoztathatja a szennyvízcsatlakozáshoz.

 

Műszaki adatok:


Külső méretek: kb. 180 cm x 88 cm
Külső magasság: kb. 60cm (párnák nélkül)
Belső méretek a felülete felett (kb. 162 cm x 70cm)
Belső méretek a felületen (alul): kb. 112 cm x 63 cm
Vízcsatlakozás: 1/2 "
Drain: 40mm
Tápcsatlakozás: 220-230 V, 50Hz
1500W rozsdamentes acél prémium fűtés LX-el (opcionálisan kapcsolható)
750W Premium Whirlpool szivattyú a LX-nél
600W Premium Airpool az LX-en
Üvegszálerősítésű fürdőkád akrilból (> 5 mm vastag)
erősített 25 mm vastag acélszerkezettel
állítható magasságú lábak
Biztonsági üveg szélvédő (valódi üveg)
Kapacitás: 230-280 liter

 

szállítási terjedelem:
• 1x pezsgőfürdő 180 cm x 80 cm
o 2x párnával
o beleértve a kötényeket
o kézi zuhanyozással
o felszereléssel
• Természetesen német telepítési és üzemeltetési utasításokat is tartalmaz
szállítás:
• A raklapon fával megerősített kartondobozban szállítjuk.
• Kérjük, vegye figyelembe, hogy a járművel való szállításhoz szükséges út (esetleg 7,5 tonnánál nagyobb) átjárhatónak kell lennie, mert a pezsgőfürdőt teherautóval szállítják.
• A hajózási társaság előre értesíti Önt telefonon vagy e-mailben a szállítási időpontról. Emiatt a telefonszám és az e-mail cím specifikációja
• Visszatér:
• A szállítás ingyenes Európában. Kérésre kiszámítjuk Svájc árait.

400103