Fészer XXL- junios végen elérhető

169 001,00 HUF
Adóval együtt

 

Már régóta álmodtál saját kertházáról? Szeretne egy helyet a szerszámok és a kerti szerszámok számára? Olcsó és robusztus kerti fészerekkel valósítsa meg az álmát!

Mennyiség

 • Adatvédelmi nyilatkozat http://andanor.eu/hu/content/2-legal-notice Adatvédelmi nyilatkozat http://andanor.eu/hu/content/2-legal-notice
 • visszárú http://andanor.eu/hu/content/5-secure-payment visszárú http://andanor.eu/hu/content/5-secure-payment


Fém szerszámtároló - Az ideális tárolóhely kerti eszközök számára

A fém fészer (XL-es méretben, antracit színben) formás nyeregtetőjével tökéletes tároló kerti gépek, szerszámok, kerti bútorok és kerékpárok számára. Akár kaszák, fűnyíró, műtrágya, talajtakaró, fűrészek, kerti székek, grill eszközök vagy ülőpárnék elhelyezéséről is legyen szó - a fészerben való tárolással rendet teremthet a kertben. Minden tárgy optimálisan védett helyen lehet, az időjárás viszontagságai és a szennyeződések ellen.

Tartós kerti fészer

Kompakt kialakításának köszönhetően a horganyzott acélból készült szerszámos kevés helyet foglal el. Így a kerti házikó ideális kis kertekben való elhelyezésre is. A horganyzott acéllemez rendkívül időjárásálló és ellenáll a nehéz időjárási körülményeknek is. Rozsdásodás vagy karcolások, sérülések ellen is kifejezetten védett, ellenálló ez az anyag. Könnyen tisztítható és szinte karbantartást sem igényel. A szállítot fém alaplemezzel együtt felállítva garantált  a kiváló, stabil álló helyzet.

Kétrészes tolóajtó, könnyű hozzáférés

A kétrészes tolóajtó könnyű hozzáférést biztosít. Még magas hó esetén is könnyen kinyitható a kétszárnyú tolóajtó. Így egész évben gyorsan hozzáférhet a bent tárolt tárgyakhoz. Ugyanakkor optimálisan használhatja ki a rendelkezésre álló helyet.

Jó szellőzés a szellőzőnyílásoknak köszönhetően

A szerszámost 4 szellőzőnyílással láttuk el: 2 elöl és 2 hátul, a hátsó falon található. A szellőzőnyílások folyamatosan biztosítják az állandó levegőáramlást. A nedvességet ezáltal eltávolítják a fészerből, és hatékonyan megakadályozzák a penészképződést.

A szerszámos jellemzői:

szerszámoskamra acéllemezből 
fém alappal együtt
védett tároló kerti gépek, szerszámok, kerti bútorok kerékpárok számára
kétrészes tolóajtó 
4 szellőző
élvédő sarkok a tetőn 
kis helyigény, különösen helytakarékos 
időtlen és egyszerű design 
egyszerű felépítés

Műszaki adatok:

 • Anyag: acéllemez, műanyag

 • Szín: antracit

 • Tárolási terület: kb. 9 m³

Méretek (kb. Cm-ben):

 • Teljes mérete: 277 × 191 × 192

 • Belső méret: 267 × 181 × 187

 • Talapzat mérete: 267 × 181

 • Orommagasság: 192

 • Ereszmagasság: 152

 • Az ajtó szélessége: 96

 

Építés és szerelés:
A szállítmány készlet az önszereléshez. A konstrukciót legalább 2 személynek kell elvégeznie. A szerelés során kövesse a kézikönyvben található utasításokat. Ez lépésről lépésre megmagyarázza az összeállítást. Megfelelő védőruházatot kell viselni, és kizárólag szakosodott kiskereskedőktől kizárólag hitelesített eszközöket használhat.

A fém szerszámkeretet vízszintes, téglalap alakú és stabil talajra kell állítani. Ideális esetben helyezze a szerszámkeretet betonból vagy mosott betonlapokból. Alternatívaként a fémből vagy a fából készült gyűrűalapítványok is alkalmasak. Nem tartoznak bele az alapítvány alkatrészei és az alaplapra szerelt mérlegek.

Szállítás:

A fémes szerszámcsomag 2 csomagban csomagolva, csomagküldéssel szállítjuk közvetlenül a kívánt címre.

Ingyenes szállítás

 

 

2300103