Fészer XL junios végen elérhető

149 001,00 HUF
Adóval együtt

Jó védelem az időjárással szemben , az UV sugárzás és a szennyeződés ellen
A
267 × 181 × 187 cm-es belső felülettel a fém szerszámtábla rengeteg helyet biztosít a fűnyírók, a scarifiers, a műtrágyák, a székek, a kerékpárok vagy az autó gumik tárolására. Az eső, a hó, a harmat és a fröccsenő víz károsíthatja a kerti eszközöket, valamint a leveleket, a szennyeződéseket vagy a madarak ürülékeit. A tárolt tárgyak jól védettek a rozsda, a penész vagy az anyag bomlása ellen. A kerti bútorok jól árnyékoltak az intenzív UV fénytől, így nem veszik el gyorsan a színüket, és újszerűnek tűnnek. További polcokkal, tároló dobozokkal és kocsikkal is megtarthatja a dolgokat úgy, hogy szükség esetén mindent gyorsan megtalálhasson.

Mennyiség

  • Adatvédelmi nyilatkozat  http://andanor.eu/hu/content/2-legal-notice Adatvédelmi nyilatkozat http://andanor.eu/hu/content/2-legal-notice
  • visszárú  http://andanor.eu/hu/content/5-secure-payment visszárú http://andanor.eu/hu/content/5-secure-payment

Fém padlószerkezet a stabilitás érdekében

A szerszámkeret fém padlókerettel van ellátva. A fémrudak szilárdan csatlakoznak a mérleghez, és hozzájárulnak a stabilitásához. Az építkezés kiváló lehetőséget kínál egy extra emeleten való mozgásra (nem tartozék).
Szellőztető nyílások a jó légáramlás érdekében
2 szellőzőrács az elülső oldalon az ajtó felett és 2 további rács a hátoldalon biztosítja a folyamatos levegőáramlást a berendezésben. A folyamatos légcsere megakadályozza a páralecsapódás kialakulását. A tárolt tárgyakon a maradék nedvességet jobban el lehet szállítani a levegőn keresztül. Az így létrejövő következmények, például a penész, a penész vagy a kellemetlen szagok így hatékonyan kerülhetők el.

 

Könnyű hozzáférés a nagy tolóajtónak köszönhetően A fészer széles, 2 részes tolóajtóval van felszerelve. Ezáltal könnyen hozzáférhet a fészerhez. A csúszómechanizmus megkönnyíti az ajtó kinyitását még magas hóban is. Ugyanakkor optimálisan kihasználhatja a helyet. A befelé nyitó ajtók számára nincs szükség arra, hogy minden mozgó felületet szabadon tartsa. A 96 cm széles nyílással még nagyobb méretű kerti bútorok is könnyedén belehelyezhetnek.

 

A termék jellemzői:
Szerszámlemez acéllemezből
fém alapozással
A kerti szerszámokat, szerszámokat, kerti bútorokat és kerékpárokat szárazon tartsa
2 részes tolóajtó
Szélvédelem a tető sarkán
4 szellőzőnyílás

Eless időtlen és egyszerű design

könnyen tisztítható
könnyen beállítható

 

Műszaki adatok:
• Anyag: acéllemez, műanyag
• Szín: antracit


Méretek (kb. Cm-ben):
• Teljes méretek: 277 × 191 × 192
• Belső méretek:
267 × 181 × 187

• Alapméret: 267 × 181
• Ridge magassága: 192
• ereszkedési magasság: 152
• Ajtószélesség: 96


Szállítási terjedelem:
• 1 × szerszámszárny
• 1 × szerelési útmutatóÉpítés és szerelés:
A szállítmány készlet az önszereléshez. A konstrukciót legalább 2 személynek kell elvégeznie. A szerelés során kövesse a kézikönyvben található utasításokat. Ez lépésről lépésre megmagyarázza az összeállítást. Megfelelő védőruházatot kell viselni, és kizárólag szakosodott kiskereskedőktől kizárólag hitelesített eszközöket használhat.

A fém szerszámkeretet vízszintes, téglalap alakú és stabil talajra kell állítani. Ideális esetben helyezze a szerszámkeretet betonból vagy mosott betonlapokból. Alternatívaként a fémből vagy a fából készült gyűrűalapítványok is alkalmasak. Nem tartoznak bele az alapítvány alkatrészei és az alaplapra szerelt mérlegek.

Szállítás:
A fémes szerszámcsomag 3 csomagban csomagolva, csomagküldéssel szállítjuk közvetlenül a kívánt címre.

Ingyenes szállítás

2300102
2019-03-23