copy of Infraszauna Laval plus 135x105

1 400,00 EUR
Adóval együtt

Infraszauna LAVAL PLUS 135x105

 

 

A Laval Plus infrakabin sok helyet kínál egy kis helyiségben. Nem takarítottunk meg spotlámpákra, hogy felújíthassuk a fűtést. Élvezze a tiszta pihenést!

Jellemzők: Hemlock fenyőfa HiFi Bluetooth, SD, FM, MP3, USB LED színes fényterápia Ionátor aromaterápiával 7 kerámia spotlámpa 1 szénlámpa spotlámpák a padlón A világítással

 

 

Mennyiség

 

Adatvédelmi nyilatkozat http://andanor.eu/hu/content/2-legal-notice

 

 

visszárú http://andanor.eu/hu/content/5-secure-payment

Mi teszi különleges infra kabinjainkat?

Sok más gyártótól származó hőfülkében kevesebb radiátor van telepítve. Itt is hiányzik a talajban lévő szén-felszíni reflektorfény. Gyakran itt energiát takarít meg. Ezek a modellek azonban sokkal hosszabb fűtési idővel rendelkeznek a radiátor teljesítményének hiánya miatt. A gyártó Dewello nem takarít meg a gyártási költségeket, és az infravörös kabinokat sok spotlámpával gyártja, és szinte az összes infravörös kabinban telepítik a földi radiátorokat! A fényszórók nagy száma miatt az infravörös sugarak egyenletesebbek és intenzívebbek, és a kabin fűtési ideje rendkívül rövid. Pontosan hasonlítsa össze, mielőtt az infravörös kabinról dönt. Végül is hosszú ideig szeretné élvezni a terméket, és sok éven át használja! Ha kérdése van a spotlámpák hatásairól és különbségeiről, szívesen adunk tanácsot.


Miért 135 cm és nem 120cm széles?

Sok ügyfél úgy gondolja, hogy a standard 120 cm széles kabinok nem elég tágasak ahhoz, hogy nyugodt szaunával rendelkezzenek. Az infra kabin megvásárlásának olyan befektetésnek kell lennie, amelyben sok évet élvezhet. A duplafalú faelemek vastagsága kb. 5 cm, ezért a 120 cm széles szaunában csak 110 cm-es ülőhely van. Ezen túlmenően, néhány hüvelyk távolságban kell lennie a spotlámpáktól. Ezért úgy döntöttünk, hogy szélesebb kabinokat kínálunk ügyfeleinknek, hogy a belső tér elegendő helyet biztosítson, és kényelmesen ülhessen, izzadjon és pihenjen két számára.

 


A berendezés összefoglalása:

 • kettős vezérlőegység (automatikus hőmérséklet-szabályozás, időzítő funkció)

 • HiFi, Bluetooth, SD, FM, MP3, USB

 • LED-es színes fényterápia (színbeállítás)

 • belső és külső világítás • Ionizáló ózon fertőtlenítő és aromaterápiával

 • Kiváló minőségű kerámia reflektorok (7 spotlámpa)

 • Kiváló minőségű szénfelületű reflektorok a padlón (1 reflektorfény)

 • A levegő szelepe friss levegő ellátásra

 • Kiváló minőségű Hemlock fenyőfából készült (szilárd szerkezet)

 

Anyag és építés:

A cédrusfa mellett a Hemlock fa a szaunaépítés egyik legismertebb fája. A szilárd konstrukció hosszú élettartamot ígér, és ennek a kabinnak a felépítése rövid idő alatt elvégezhető. Az egyenletes hőmérsékleten történő lassú szárítással biztosítjuk a fa kiváló minőségét. A Hemlock fenyőfa nagyon jó szigetelést kínál, így a hő optimálisan tartható a kabinban (energiatakarékos). A külső fa is többször alapozott vagy lakkozott, ezért nagyon ellenáll a nedvességnek, torzulásnak és repedéseknek, míg a fa belsejében nem kezelt. Ez lehetővé teszi, hogy a fa belélegezzen, vagy használat után jobban megszáradjon. A szaunapálya alatt és után is használhatja a fedél légszelepét. Ezért hosszú élettartamú szauna és optimális penészgátlás van. Az üvegajtó biztonsági üvegből készül, és a zsanérok rozsdamentes acélból készülnek! Mivel az ajtó fogantyúja fából készült, magas hőmérsékleten felmelegszik a belső térben, nem olyan erős, megelőző intézkedés a védelem érdekében. A fülke készen áll a csatlakoztatásra, és csak össze kell kötnie a falakat és dugókat (kattintson a rendszerre). A spotlámpák és a vezérlőegység már telepítve vannak.

 


Spotlight és hőmérséklet:

 Az egyenletesen elhelyezett kerámia kibocsátóknak (7 db) köszönhetően az infravörös kabin néhány perc alatt felmelegszik a beállított hőmérsékletre. A LAVAL PLUS-ban a fűtési idő lerövidül a nagy számú fényszóró miatt, és a hatás fokozódik! A kerámia radiátorok felületi hőmérséklete magasabb, mint a szén felületi radiátorok, és mélyebb hatást fejtenek ki. Az egészséges B és C sugarak sugárzó hője mélyen behatol a testbe. Lehetősége van 30 ° C és 65 ° C közötti hőmérséklet-tartomány kiválasztására. Így igazi izzadságot kap a modellen. Számos más modellhez képest itt is telepítettünk egy padlófényt (nincs külön díj a szállítási terjedelemben). Ez alulról is sugárzik, így a kabin alsó részén (lábtér) is melegnek érzi magát. Mivel a lábát közvetlenül a reflektorfénybe helyezte, itt egyenletesen felmelegedő szén felületi reflektorfény került beépítésre.

 

Vezérlőegység és hi-fi rendszer:

 A beépített kettős vezérlőegységgel (belső és külső üzemmód) központilag beállíthatja a világítást, a hi-fi rendszert, a hőmérsékletet és az időzítőt. Sok más eszközhöz képest lehetőség van az MP3 fájlok közvetlen lejátszására USB vagy SD kártyán keresztül. Természetesen az AUX-on keresztül is hallgathatja rádióállomását, vagy csatlakoztathat egy eszközt a vezérlőegységhez. A beépített hangsugárzók a mennyezetben (2 hangszóró) tiszta, erős hangot biztosítanak.

 


Világos és színes fényterápia:

 Lehetőség van a külső és belső világítás és a LED színes fényterápia külön-külön történő átkapcsolására. Kiválaszthatja kedvenc színeit, vagy automatikusan megváltoztathatja a színeket. Így bekapcsolhatja az optimális fényeket. A színes fényterápia színei behatolnak a bőrbe a bőrön és a szemén keresztül, és pozitív hatással vannak a hangulatra. Bebizonyosodott, hogy a színes fényterápia növeli a jólétet, ezért ne hagyja ki ezt a funkciót.

 

 

Csomagolás:

Az infravörös kabint 2 csomagban szállítjuk. A szállítási módtól függően ezeket egyedileg vagy raklapon szállítjuk. A csomagok méretei a következők: • 1 doboz: 182,5 cm x 142,5 cm x 35cm • 2. doboz: 142,5 cm x 127cm x 26,5 cm • Méretek: 135cm x 105cm x 190 cm (1-2 fő) • Csatlakozás: 220-230V-os aljzat • Teljesítmény: 2300 watt • 7 kiváló minőségű kerámia reflektor (4-5 helyett, mint sok más kabinban) (mindegyik 300 watt) • 1 kiváló minőségű szén felületi reflektorfény (200 W)

 

Szállítási költségek kérésre, szállítunk Svájcba is

 

400112